Tineri cu media 10 la Bacalaureat, premiați de mitropolitul Andrei Andreicuț

Un număr de 17 absolvenți de liceu din Arhiepiscopia Clujului, din județele Cluj și Bistrița-Năsăud, care au obținut media 10 la examenul de bacalaureat, au fost premiați, duminică, de mitropolitul Andrei Andreicuț cu câte 1.000 de lei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicuț, a declarat, la Cluj-Napoca, în cadrul ceremoniei de premiere desfășurată în Catedrala Mitropolitană Ortodoxă, că cei 17 tineri sunt cei mai inteligenți, dar și cei mai cuminți din cadrul Arhiepiscopiei Clujului.

„Este un moment care ne face onoare, nouă, creștinilor din Arhiepiscopia Clujului, și anume premierea a 17 tineri care au obținut media 10 la examenul de bacalaureat. Ne punem speranță în ceea ce vor putea face pentru această țară. Credem că acești tineri sunt cei mai inteligenți din eparhia noastră și, în același timp, am vrea să credem că sunt și cei mai cuminți. Să le ajute Dumnezeu să fie exemplu pentru ceilalți, cu cuvântul arătându-le cum arată un tânăr civilizat, manierat și cu credință. Credem că ei vor duce steagul credinței mai departe și, în același timp, cu dragoste. Ne rugăm lui Dumnezeu să le ajute să se realizeze foarte frumos în viață”, a spus IPS Andreicuț, citat de Mediafax.

Cei 17 absolvenți de liceu din Arhiepiscopia Clujului, 15 din județul Cluj și 2 din județul Bistrița – Năsăud, au primit din partea mitropolitului Clujului câte 1.000 de lei și o diplomă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel