Timişoara, incendiu de amploare. Mai multe clădiri cuprinse de flăcări

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Un incendiu la o anexă de aproximativ 100 de metri pătraţi din municipiul Timişoara s-a extins la clădirile învecinate, afectând mai multe apartamente şi o instituţie. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş, Elena Megherea, a declarat, joi, că până la sosirea echipajelor la locul intervenţiei, incendiul s-a propagat la un grup de locuinţe învecinat şi la acoperişul unei clădiri de birouri care aparţine Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara, iar 30 de persoane s-au autoevacuat. Una dintre acestea s-a intoxicat cu fum, dar a fost asistată la faţa locului şi a refuzat transportarea la spital. 

În urma incendiului a ars anexa complet, 40% din acoperişul clădirii de locuit şi faţada clădirii, acoperişul clădirii de birouri pe 30 de metri pătraţi şi au fost afectate parţial şapte garsoniere. Incendiul a fost limitat la timp pentru a nu se extinde la celelalte apartamente din interiorul clădirii. S-a intervenit cu patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autoscară mecanică şi două echipaje SMURD, trei ofiţeri şi 25 de subofiţeri, a mai precizat Elena Megherea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel