Timiş: Şapte persoane, dintre care patru minori, implicate într-un accident în Lugoj

Şapte persoane, dintre care patru minori, au fost implicate, miercuri, într-un accident rutier care s-a produs în Lugoj, între o autoutilitară şi un autoturism.

Purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea, a declarat că şoferul microbuzului a rămas încarcerat. Şase persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la spital, iar unul dintre minori a fost preluat de familie şi transportat la spital înainte de ajungerea echipajelor de intervenţie la faţa locului. Purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Alexandra Petrovici, a declarat, pentru AGERPRES, că toţi cei patru copii se aflau în autoturismul al cărei şofer circula reglementar, vinovat de producerea accidentului fiind şoferul autoutilitarei.

,,Doi dintre copii au fost răniţi uşor, dar cu toţii au fost transportaţi la spital pentru investigaţii, inclusiv copilul preluat de familie, care nu a fost rănit. Şi persoanele adulte rănite au ajuns la spital pentru investigaţii, deşi au fost uşor rănite, a afirmat Alexandra Petrovici.

Sursa: AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel