Timiş: Preoţii, în dezbatere cu poliţiştii pentru prevenirea consumului şi a traficului de droguri

Preoţii din Protopopiatul Ortodox Lugoj au participat la o dezbatere cu poliţiştii despre consumul şi traficul de droguri în rândul tinerilor, dar şi despre alte forme de delincvenţă juvenilă, cu scopul prevenirii acestui flagel.

Poliţiştii timişeni, prin intermediul Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, în parteneriat cu Centrul Regional de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Timişoara au derulat o sesiune de informare în rândul a 17 preoţi din cadrul Protopopiatul Ortodox Lugoj, anunţă şeful IPJ Timiş, comisar şef de poliţie Aurelian-Alin Petecel, într-un comunicat remis, miercuri, AGERPRES.

Astfel, marţi, poliţiştii şi cei 17 preoţi s-au reunit la sediul Protopopiatului Ortodox Lugoj, unde pe baza materialelor expuse au efectuat dezbateri şi au purtat discuţii cu privire la traficul şi consumul de droguri în rândul adolescenţilor, precum şi pe linia furturilor şi metodelor de înşelăciune, ale căror victime sunt adesea persoanele vârstnice.

Activităţile s-au desfăşurat în baza proiectului încheiat de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Timiş cu Mitropolia Banatului, pe linia prevenirii criminalităţii în anul 2019. Poliţiştii au abordat situaţii care se referă atât la consecinţele consumului de droguri în ceea ce priveşte sănătatea, cât şi din prisma infracţionalităţii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel