Țigări de contrabandă în valoare de 140.000 de lei, capturate de poliția de frontieră

Ţigări de contrabandă în valoare de 140.000 de lei au fost capturate de Poliţia de Frontieră din Botoşani.

Poliţiştii de frontieră din Botoşani au capturat un autoturism în care se aflau ţigări de contrabandă în valoare de peste 140.000 de lei, care urmau să ajungă pe piaţa neagră, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF), Minodora Răcnea, scrie Agerpres.

Potrivit sursei citate, autoturismul cu 11.990 de pachete de ţigări de contrabandă a fost surprins, miercuri seară, pe malul râului Prut, pe raza localităţii de frontieră Rediu din comuna Rădăuţi Prut, în momentul în care doi bărbaţi încărcau mai multe colete voluminoase în acesta.

Ce spun polițiștii


"Imediat, colegii noştri s-au deplasat la faţa locului, unde au reuşit reţinerea autoturismului în care se aflau mai multe colete cu ţigări, iar în urma cercetării zonei, în imediata apropiere a frontierei, au mai descoperit două colete cu ţigări, care au fost ridicate în vederea confiscării. La inventarierea bunurilor a rezultat cantitatea de 11.990 pachete cu ţigări, în valoare de 141.100 de lei, care a fost ridicată de poliţişti, conform prevederilor Codului de Procedură Penală, în vederea continuării cercetărilor", a afirmat Răcnea.

Oficialul Poliţiei de Frontieră susţine, de asemenea, că autoturismul, în valoare de 16.500 de lei, a fost indisponibilizat.

În cauză, a fost întocmită lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, precum şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel