Tiffin University din SUA, primul program de licență în România

Tiffin University din SUA lanseaza in premiera primul sau program de licenta in Romania. Universitate de renume in Statele Unite ale Americii, Tiffin University anunta deschiderea Facultatii de Administrarea Afacerilor, cu sediul la Bucuresti. Programul de licenta este acreditat la nivel european si american, cursurile fiind predate exclusiv de profesori americani, de la Tiffin University, Ohio. Cei care se inscriu in anul universitar 2019 - 2020 primesc burse pe toata durata celor patru ani de studiu.

Tiffin University este prezenta in Romania de peste 20 de ani, prin programele de MBA si EMBA, realizate in parteneriat cu Universitatea din Bucuresti.

Universitatea din Ohio, SUA, s-a extins si a lansat acum Facultatea de Administrarea Afacerilor, fiind astfel prima si singura universitate din America care ofera programe de licenta in Romania.

Cursurile se desfasoara in Bucuresti, in campusul gazduit de o cladire din zona centrala. Sunt predate exclusiv de profesori veniti din Statele Unite ale Americii, direct de la Tiffin University, Ohio.

Facultatea de Administrarea Afacerilor a Tiffin University este potrivita atat pentru absolventii romani de liceu, cat si pentru cei straini. Admiterea se face pe baza de dosar, ce trebuie sa contina si dovada cunoasterii limbii engleze, prin depunerea unui certificat recunoscut la nivel national si international, si sustinerea unui interviu.

Bursele oferite

Cei care se inscriu in anul universitar 2019 - 2020 beneficiaza de o bursa in valoare de 4.000 de euro, valabila in fiecare din cei patru ani.
În total, bursele puse la dispozitie insumeaza 700.000 de euro.

Dupa terminarea studiilor, absolventii primesc o diploma de licenta emisa de Universitatea Tiffin din SUA, recunoscuta peste tot in lume, inclusiv de Ministerul Educatiei din Romania.

"Sistemul educational este bazat pe programa Americana si se axeaza pe metoda 'learning by doing'. Propunem astfel o experienta completa, cu accent pe rezultate tangibile, care vor schimba perspectiva asupra sistemului de invatamant. Programul Tiffin BBA reprezinta trecerea intr-un mediu de afaceri ancorat in realitate, ce se va dovedi o valoare adaugata importanta pentru orice student care face aceasta alegere.",a declarat Dr. Lillian Schumacher, presedinte Tiffin University, Ohio.

(w670)

Programul are caracter intensiv si o structura modulara: este alcatuit din 20 de module ce se desfasoara pe parcursul a patru ani. Fiecare modul dureaza trei saptamani si inglobeaza doua cursuri. Acestea se tin, exclusiv, de profesori americani, veniti de la Tiffin University, Ohio, de luni pana vineri.

"Facultatea de Administrarea Afacerilor Tiffin garanteaza studentilor ca vor deprinde un set de abilitati adaptate realitatii actuale a lumii afacerilor. Studentilor li se garanteaza anual programe de internship remunerate, la companii de top din Romania.", a adaugat Marius Mihailescu, Managing Partner Tiffin University Romania.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel