Thomas Tuchel (PSG) - Înfrângerea cu Reims e ''meritată''

Thomas Tuchel, antrenorul echipei de fotbal Paris Saint-Germain, recunoaşte că înfrângerea suferită de elevii săi pe teren propriu, miercuri seara, în faţa faţa formaţiei Stade de Reims (0-2) este una "meritată", în condiţiile în care campioana en titre a Franţei a avut o evoluţie sub aşteptări, după rezultatele bune din ultima perioadă.

"Sunt dezamăgit, pentru că este o înfrângere meritată. Reims a fost mai aproape decât noi de nivelul ei maxim. Noi nu am fost capabili să impunem un ritm, să avem intensitate, agresivitate, să facem recuperări pentru a pune presiune asupra adversarilor. Nu ştiu de ce, însă aşa s-a întâmplat. Trebuie să facem o analiză", a spus tehnicianul german la finalul jocului de pe Parc des Princes.

"Am evoluat bine în primele 15 minute, iar apoi ne-am pierdut ritmul, intensitatea, am pierdut mingi uşoare. După aceea l-am pierdut pe Choupo-Moting (care a părăsit terenul accidentat în minutul 42 - n.red.), al patrulea atacant. Avem patru numere 9 în echipă, însă niciunul pe teren (Edinson Cavani, Mauro Icardi şi Kylian Mbappe sunt indisponibili - n.red.). Ei au marcat la prima lor ocazie... A fost un meci foarte complicat, însă noi nu am avut o evoluţie bună şi trebuie să fim foarte critici faţă de noi", a adăugat Tuchel.

Paris Saint-Germain a suferit miercuri primul său eşec pe Parc des Princes după o serie de 22 de meciuri fără înfrângere, însă a rămas pe prima poziţie a clasamentului, la egalitate de puncte cu Angers.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel