EXCLUSIV  Thomas Cook s-a prăbușit. România tace. Probabil ultima țară interesată de turiștii ei

Gigantul touroperator Thomas Cook s-a prăbușit astăzi. Germania, Franța, Marea Britanie, Suedia discută la nivel de guverne, au estimările turiștilor blocați în diferite destinații, sunt în contact cu țările în care sunt turiștii blocați. 

În România, nimeni nu vorbește despre situația românilor ce sunt sau vor fi afectați de această criză uriașă din turism. 

Ministerul Turismului n-a dat nicio informație până la această oră. Companiile de turism care au contracte în derulare cu Thomas Cook- un gigant, care a transportat într-un an turiști cât are populație România- nu transmit poziții oficiale. 

Se pare că abia mâine la Ministerul Turismului va fi o celulă de criză, potrivit unor informații care au ajuns la DCNews.

Nu cunoaștem numărul turiștilor afectați, pentru că nu s-a făcut contorizarea lor- o statistică pe agenții și apoi națională. Se pare că se va lua fiecare caz în parte, în funcție de modul de achiziționare a sejururilor, dacă turiștii și-au luat pachete turistice sau nu. 

În tot acest context, în care la nivel internațional se discută în termeni de milioane de euro, în termeni precum ”cutremur” sau ”tsunami”, declarații venite din industria turismului, de la vârful ei chiar, în România domnește sfânta tăcere. Relaxați, vom avea mâine o celulă de criză, probabil, să vedem dacă suntem și noi afectați. 

Vezi și: Prăbușirea Thomas Cook, tsunami pentru turismul în Grecia. 600.000 de turiști, BLOCAȚI. "Cutremur de 7 grade"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel