Theodor Paleologu, război cu Andrei Caramitru după ce a semnat pentru Dan Barna: Pentru că am îndrăznit să candidez, utilizați asemenea mizerii

Paleologu
Paleologu

Theodor Paleologu, candidat PMP la prezidențiale, se ceartă cu Andrei Caramitru (USR).

Theodor Paleologu i-a dat o replică lui Andrei Caramitru după ce politicianul de la USR i-a cerut să clarifice relația cu Elena Udrea și cu Traian Băsescu.

”Astea sînt argumente, domnule Caramitru? Lăsați postacii să difuzeze asemenea infamii. Judecați un om după o poză? Nu mai aveți nici un pic de discernămînt? Patima partizană vă orbește cu totul? Tare v-ați îndepărtat de spiritul inițial al USB și USR. Nicușor Dan, Clotilde Armand, Gabriel Waspusch, Roxana Wring, Cristian Seidler, Mihai Guran, soții Visloguzov nu ar recurge în ruptul capului la o astfel de trivială manipulare.

Am luptat cu mafia imobilară pentru apărarea patrimoniului, am fost la aproape toate protestele împotriva ticăloșiilor PSD-iste, m-am opus ordonanței scelerate nr. 13. Pur și simplu consider că USR-PLUS putea avea un candidat mai pregătit și mai convingător decît Dan Barna. Iar acuma, pentru că am îndrăznit să candidez, dvs utilizați asemenea mizerii împotriva mea? Ăsta e răspunsul lui Barna la gestul meu de fair play de a semna pentru el?”, a scris Theodor Paleologu pe Facebook.

Postarea lui Andrei Caramitru a fost următoarea:

”Domnul Paleologu (un om erudit și inteligent de altfel) trebuie sa clarifice relația dansului cu Dna Udrea și cu securistul Petrov/Băsescu - cel care se luptă contra DNA și contra independentei justiției. Pana atunci - dl Paleologu rămâne doar un om civilizat, dar susținut de o gașcă de penali pe care îi reprezintă formal acum. Care vor sa vina ei iar la butoane cumva, și se foloseasc de el pe post de marionetă. Atât”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel