“The Hobbit” se află în topul box office-ului american

the hobbit
the hobbit

Filmul "The Hobbit" a condus în box office-ul american pe parcursul weekendului, cu 84.6 milioane dolari, stabilind un record de deschidere mai bun decât cele trei filme precedente "Lord of the Rings". “The Hobbit: An Unexpected Journey” este primul film turnat si proiectat cu 48 de cadre pe secundă, dublu față de viteza standard.

Autor: Andreea Stegărescu

“The Hobbit” a fost lansat pe 14 decembrie în România și s-a bucurat de un real succes. Regizorul Peter Jackson le-a pregătit fanilor “Lord of The Rings” o călătorie epică în “Middle-earth”.

Cel mai așteptat film al acestui an, “The Hobbit”, este apreciat pentru simplul fapt că tehnologia folosită în această peliculă își propune să realizeze un spectacol din altă lume. Ecranizarea urmărește povestea călătoriei lui Bilbo Baggins către regatul pierdut al gnomilor, Erebor, pe care trebuie sa îl redobândească. Dragonul Smaug este acum stăpânul regiunii. Fiind abordat de vrăjitorul Gandalf cel Sur, Bilbo se alătură unui grup de treisprezece gnomi. Acest grup este condus de marele războinic Thorin Scut de Stejar.

Pentru realizarea filmului s-au folosit camerele performante RED Epic 3D şi filmarea la 48 de cadre pe secundă a însemnat că designerii au trebuit să fie mult mai atenţi la detaliile imaginilor şi să mai adauge câte ceva, preferând în majoritatea cazurilor materialele naturale pentru decoruri în detrimentul plasticului.

O problemă cauzată de filmarea la 48 de cadre pe secundă a fost cea legată de culoare. Machiajul iniţial al actorilor a ieşit cu o tentă galbenă pe ecran, iar acest lucru făcea personajele să pară palide, bolnave. De aceea, specialiştii în design computerizat au adăugat mai mult roşu paletelor de culoare folosite.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel