The Four – Cei 4. Ruxandra Anania, șoc. ”Ceva foarte rar! Viața ta o să se schimbe!”

Ruxandra Anania a fost cea care a produs un șoc la The Four Cei 4, după ce a reușit să îi ia locul Anastasiei Sandu, însă sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1, trebuie să arate că poate să și păstreze scaunul.

The Four – Cei 4, 28 aprilie 2018. După multe sacrificii pentru a-și întreține cariera în muzică, Ruxandra a povestit că drumul nu îi este unul ușor în industrie. "E foarte greu să ajungi artist pe piața din România, cum se leagă pentr unii și nu și pentru alții... E destul de greu să ieși din zona de cover-uri. Am văzut că în general se promovează tinerii, unii se gândesc că o să mai cânt câțiva ani, dar nu e așa! Vreau să cânt până la 80 de ani!", a spus aceasta.

The Four – Cei 4, 28 aprilie 2018. "Fantastic și artistic, e ceva foarte rar! Viața ta o să se schimbe după concursul acesta", i-a spus Carla's Dreams, în timp ce Antonia a îndrăgit foarte mult stângăcia naturală a Ruxandrei, iar aceasta a primit toate cele patru voturi ale juraților, iar apoi și pe cele ale publicului.

The Four – Cei 4, 28 aprilie 2018. Ruxandra a copilărit într-o familie pasionată de muzică, având în casă pian, pick-up și o colecție impresionanta de viniluri cu muzica clasică, dar povestește că mereu s-a simțit atrasă de artă în toate formele sale. "Când aveam vreo 5 ani, bunicul m-a întrebat ce vreau sa fiu când o să fiu mare. Și i-am răspuns ca artistă. Amuzat fiind, mi-a explicat că există multe domenii care țin de artă și mi-a enumerat câteva. I-am spus că nu știu în ce domeniu, dar ca sigur vreau să fiu artistă. Și acum, am multe subiecte pe care simt să le exprim în feluri diferite. Despre unele vreau să cânt, despre altele să scriu, iar despre altele să pictez. Acum câțiva ani de exemplu, am avut un vernisaj al cărui concept a fost „Desene în rime" și fiecare tablou era însoțit de o poezie scrisă de mine. Nu mi-am propus niciodată notorietate, cred că vine ca o consecință a unei munci de valoare. Ori valoarea se construiește prin disciplină, experiență și talent", povestește Ruxandra.

The Four – Cei 4, 28 aprilie 2018. Cel mai mare regret al artistei este că bunica sa, care a studiat Conservatorul, nu a mai fost prezentă în viața ei în momentul în care ea a început să cânte. "A fost ca o icoană pentru mine aveam o chimie, o compatibilitate specială cu ea. Era artistul familiei de la care se poate să fi moștenit câte ceva. Dacă ar fi știut ea că m-am hotărât să fac muzică...! Îmi imaginez deseori cum s-ar fi bucurat de toate realizările mele", se gândește noua ocupantă a unui scaun la "The Four – Cei 4".

The Four – Cei 4, 28 aprilie 2018. Ruxandra, care vrut să studieze pentru a deveni designer vestimentar în ciuda protestelor venite din partea părinților săi, a ajuns până la urmă să dea admiterea la Facultatea de Comunicare și Relații Publice şi să lucreze în domeniu, însă niciodată nu a fost complet dedicată dintr-un singur motiv: muzica. "Acum 10 ani cântam în paralel cu alte joburi pe care le aveam și nu aveam cum sa fiu dedicată 100%. Munca de birou nu mi se potrivește, nu îmi place programul fix, nu e stilul meu să fiu un simplu executant. Am căutat mereu joburi creative. În muzică am început cu coveruri, am cântat și în trupe, am început să ies pe scenă, să depășesc tracul, să învăț să îmi controlez emoțiile, să știu ce sa fac cu ele cumva. Au apărut și evenimentele, am început să câștig bani mai ușor făcând ceea ce îmi place cel mai mult decât dintr-un job cu salariu lunar plin de tot felul de compromisuri. Cred ca acela a fost momentul în care m-am decis", mărturisește Ruxandra, care acum are și susținerea și încrederea familiei sale.

The Four – Cei 4, 28 aprilie 2018. Ca urmare, artista a luat participarea sa la "The Four – Cei 4" ca pe o provocare. "Mi-am dorit să cânt în fața lumii, să mă expun în fața unui public mai larg, să mă fac cunoscută prin ceea ce sunt și am construit până acum. Am muncit foarte mult singură, sunt autodidact și orice rezultat am avut până acum este strict rezultatul gândirii mele", a mai spus concurenta, care este acum pregătită să se arunce din nou în luptă la "The Four – Cei 4", de data aceasta pentru a-și apăra poziția.

The Four – Cei 4, 28 aprilie 2018. Bătălia pentru un loc printre Cei 4 continuă și sâmbătă, de la ora 20.00, când noi challengeri, tineri muzicieni talentați și dornici să se afirme, vor încerca să obțină un loc ocupat de cei patru artiști aflați pe scaune, astfel că niciunul dintre ei nu va fi în siguranță! Fiecare challenger va cânta o melodie, iar jurații Antonia, Feli, Cheloo și Carla's Dreams vor evalua prestația sa. Doar challengerii care primesc toate cele patru voturi ale juraților au dreptul să provoace la un duel pe unul dintre "Cei 4".

[citeste si]

The Four – Cei 4, 28 aprilie 2018. Publicul din sală este cel care ia decizia finală în urma duelului muzical dintre challenger și unul dintre cei patru. Publicul votează prin intermediul aplicației "The Four – Cei 4", iar cântărețul cu cele mai multe voturi se va așeza pe scaun. În situația în care unul dintre "Cei 4" își pierde locul, există o șansă de salvare: Artiștii care au ocupat de-a lungul competiției un scaun pot fi votați de telespectatori prin intermediul aplicației "The Four – Cei 4" timp de 24 de ore din momentul părăsirii competiției, iar patru dintre ei, care au obținut cele mai multe voturi, pot fi întorși direct în semifinală. Challengerii care nu reușesc să obțină un scaun, nu pot fi readuși în competiție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel