The Beatles, adevăratul motiv al despărțirii susținut de Yoko Ono

Yoko Ono, văduva lui John Lennon, fost membru al trupei The Beatles,  readuce într-un interviu acordat revistei Rolling Stone în prim-plan un subiect considerat delicat, acela al "divorţului" membrilor trupei britanice.

Potrivit Yoko Ono, o vină pentru destrămarea celebrei trupe britanice aparţine lui Paul McCartney, care a încercat "să transforme Beatles în trupa lui, ceea ce lor nu le-a plăcut".

 Ono precizează că unul dintre aceia care "s-au bucurat cu adevărat de despărţire" a fost chiar John Lennon. Mai mult, fosta soţie a acestuia recunoaşte că tensiuni în rândul membrilor trupei au fost încă de la început.

 "Băieţii de la The Beatles începeau să îşi manifeste din ce în ce mai mult independenţa. Fiecare dintre ei devenea tot mai autonom. De fapt, John, nu a fost primul care şi-a manifestat intenţia de a părăsi trupa. Într-o noapte, Ringo (Ringo Starr -n.r.) a venit la noi şi ne-a spus că vrea să plece. A urmat, în altă noapte, şi Maureen (Sterkey Tigrett - n.r.). Următorul care a recunoscut că vrea să plece din trupă a fost George (George Harrison - n.r.) şi abia apoi John. Singurul care a vrut să ţină Beatles unită a fost Paul (Paul McCartney - n.r.). Însă ceilalţi trei au interpretat că Paul doreşte să ţină trupa unită şi să o transforme în propria trupă. Adică nu ar mai fi fost The Beatles, ci trupa lui Paul, ceea ce nu le-a plăcut", a povestit Yoko Ono.

 Aceasta a mai spus că destrămarea formaţiei The Beatles şi-a pus amprenta şi asupra vieţii sale de cuplu, Lennon simţind lipsa foştilor colegi. "Se aştepta mereu ca eu să compensez această lipsă", a spus Yoko Ono.

 Declaraţiile acesteia vin să întărească alte afirmaţii făcute de McCartney în octombrie, când, într-un interviu acordat lui David Frost, a spus că "nu Ono a fost cea care a dus la destrămarea grupului, pentru că acesta era deja pe punctul de a se destrăma".

Grupul cel mai influent din istoria muzicii este totodată grupul cu cele mai mari vânzări de discuri. Casa lor de discuri EMI estimează la peste 1 miliard numărul discurilor vândute de trupa The Beatles pe plan mondial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel