Teza de doctorat a lui Robert Negoiță, analizată de CNATDCU

Ioan Aurel Pop, preşedintele Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU), susţine că a sesizat Comisia de ştiinţe juridice în legătură cu informaţiile vehiculate în presă potrivit cărora social-democratul Robert Negoiţă, primar al sectorului 3, ar fi plagiat teza de doctorat.

'Am sesizat Comisia de ştiinţe juridice în legătură cu apariţia în presă a acuzei de plagiat şi am rugat comisia să procedeze în consecinţă. Până acum nu am avut niciun caz pentru că toate celelalte au fost sesizări făcute de persoane care au respectat regulamentul CNATDCU, adică au arătat cum s-a plagiat, de unde s-a plagiat, cam cât la sută este plagiat şi a fost mai simplu.

Acum, în cazul în care comisia va respecta ceea ce eu am rugat atunci, trebuie să purceadă de la început pe baza apariţiei în presă a acuzei de plagiat şi să lucreze ei, adică să caute lucrările de unde s-a plagiat, să verifice gradul, procentajul', a declarat, marţi, pentru AGERPRES, Ioan Aurel Pop.

Presa a relatat în ultimele zile că primarul sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiţă, ar fi plagiat integral teza de doctorat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel