Testele PISA, controversă la Vocea României. Chirilă, comentariu aplaudat de întreaga sală

Tudor Chirilă
Tudor Chirilă

Testele PISA pentru educație au declanșat discuții la Vocea României. Iată de la ce au început jurații să se certe și cum și-a apărat Chirilă concurenta din echipă.

Mădălina Lefter, concurenta din echipa lui Tudor Chirilă, a stârnit discuții și controverse în rândul celor patru jurați de la Vocea României.

"Personaliatea ta, un experiment"

"Mădălina, mesajul tău a ajuns la mine, vocea mai puțin. Personaliatea ta, felul tău de a fi probabil au fost un experiement, experimente pe care le facem cu toții în acest concurs. Tu ești o voce bună și sper ca oamenii de acasă să aprecieze puterea mesajului acestei piese. Aș fi preferat să aud de la tine și voce, nu doar emoție și multă frustare și multă revoltă pe care o recunosc foarte mult în Tudor, că așa este el, este un rebel și toată lumea știe cum e el. Ți-a dat și ție un pic, un pic mai mult, ceea ce nu e neapărat rău. Mi-ar fi plăcut să aud mai multă voce, că tu ai", a spus Irina Rimes.

Comentarii dure la adresa concurentei: Ne-ai convins mai mult data trecută

"Din punctul meu de vedere ai strălucit mult mai tare pe piesa pe care ai cântat-o cu George. Acolo te-am remarcat și am și spus-o, sunt extrem de sincer când vine vorba de ceea ce spun. Mi-ai plăcut mult mai tare în duet. Poate acum te-am văzut mult prea dură, mult prea brutală cumva. Nu contest, ai o voce extrem de bună și extrem de puternică, se vede că muncești foarte mult și că ești foarte talentată. Mi-a plăcut mai tare momentul din duet. Acum ne-a arătat o altă latură, asta nu înseamnă că e rău, asta înseamnă că a fost altfel", a adăugat și Smiley.

"Tudor a avut un concurent care a adus soarele și acum soarele a intrat puțin în nori. Manifest, revoltă, cred că îți mai lipsea o beretă tip Che Guevara, dar trebuie să susțin părerea colegilor mei. Un om frumos ca tine trebuie să cânte lucruri frumoase. Nouă ne place să te vedem pe tine. Pe noi ne-a convins mai tare ceea ce s-a întâmplat data trecută. Ești foarte bună, ai o voce foarte bună, baftă", a spus și Brenciu.

Comentariul lui Chirilă, ropote de aplauze în sală, în direct

"Dacă artiștii din țara asta ar fi fost mai preocupați mai mult de muzica cu mesaj, poate nu ieșeam ultimii la testele PISA de Educație! Mădălina, rolul artei nu este să mulțumească pe toată lumea, rolul artei este să deranjeze și dacă ai deranjat în seara asta, eu te felicit, pentru că tu, ce nu ai arătat în concursul ăsta până acum, exact asta a fost, emoție. Și dacă ai deranjat și nu a fost "ok", e bine tati! Momentul tău nu a fost "drăguț"!" i-a spus Chirilă. 

Vezi momentul Mădălinei Lefter:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel