EXCLUSIV  Teste Euro NCAP Dacia Logan și Duster. Titi Aur: Vă spun foarte sigur

European New Car Assessment Programme (Euro NCAP) este o organizație sprijinită de multe guverne europene, care se ocupă cu testarea siguranței oferită de automobilele noi. A fost fondată în 1997 și a testat numeroase modele din toată lumea.

Titi Aur, multiplul campion naţional de raliuri, a vorbit la interviurile DC News despre normele Euro NCAP în privința Daciei. Amintim că această organizație a acordat trei stele noului model Dacia Duster.

"Normele NCAP sunt, de fapt, niște teste prin care se măsoară gradul de siguranță în caz de accident. Se face o standardizare, o formulă prin care se spune: 'mașina asta este cam atât de sigură în stele'. Mașina autohtonă, dacă ne referim la Dacia, este gândită ca o mașină cât mai eficientă și ieftină. Nu poți să te aștepți să fie cea mai rezistentă și cea mai dotată mașină din lume. Formula de lucru, când faci Dacia, este să o faci cât mai bună, dar cu costuri mici. Așa este gândită. Dacă facem o Dacia Logan de 50.000 de euro va fi foarte eficientă la acele norme. În general, mașina mai ieftină are anumite minusuri. (...) Ce pot să spun foarte sigur este că Dacia are un preț, raport-calitate, extraordinar de bun. Mă refer și la Duster, dar și la Logan. Sunt mașini foarte eficiente", a zis Titi Aur la DC News.

[citeste si]

VEZI interviul integral

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel