Test personalitate, sfaturi în dragoste. Ce vezi prima oară în imagine spune totul despre cum te îndrăgostești

Testul de personalitate care spune despre tine cum te îndrăgostești vine și cu sfaturi utile. Ce vezi prima oară în imagine? Fii sincer/ă cu tine și citește, din lista de patru variante de mai jos, ce ar trebui să știi despre tine în ceea ce privește relația amoroasă. 

1. Fața unui bătrân

Vei căuta întotdeauna imaginea de ansamblu, când vine vorba de relațiile romantice. Îți plac gesturile frumoase, dar pentru tine nu sunt suficiente pentru a te angaja într-o relație. Tu înțelegi că o relație are nevoie de timp, energie, angajament pentru a-ți alimenta relația și asta apreciezi. Doar dacă partenerul îți oferă vibrații similare, te vei angaja în relație, pentru că atunci vei știi că dragostea înseamnă mai mult decât buchete de flori și melodii frumoase. 

2. Un bărbat călare 

Dacă ai văzut prima oară un bărbat pe un cal, ești greu de ”îmblânzit”. De obicei, ignori orice ar face face cealaltă persoană, oricât de mult s-a strădui. Cauți încontinuu persoana perfectă. Este bine să căutați perfecțiunea, dar mare atenție să nu treceți peste eforturi sincere, în căutarea partenerului perfect, și să ratați sau să pierdeți o persoană specială. Deschide bine ochii, poate este persoana pe care ai căutat-o atât de mult.

3. O față lângă un râu

O fată culcată lângă un râu este imaginea care reflectă o rană sufletească din trecut. Te simți speriat/ă să intri într-o nouă relație. Relațiile eșuate din trecut nu ar trebui să-și pună amprenta pe prezent. Mergi încet către o nouă relație, nu te închide complet. Există iubire care durează, trebuie doar să crezi în ea. 

4. O arcadă de piatră peste râu

Să veci un pod de piatră peste un râu înseamnă că... nu te îndrăgostești, doar îți place ideea de a fi îndrăgostit. Ai o viață aventuroasă, iubești călătoriile. Uneori, e bine să încetinești puțin, să te odihnești. Încearcă să ai ca partener în aventura ta prin lume un partener care să-ți împărtășească dragostea. Un drum în doi va fi mai frumos. 

Sursa: themindsjournal.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel