Test droguri, ”urină falsă”. Noul truc de pe piață. Metodă de NECREZUT

urina
urina

SUA se confruntă cu un nou fenomen în ceea ce privește lupta împotriva drogurilor.

Este vorba despre ”urina falsă” care este un lichid sintetic și pe care politicienii de peste ocean încearcă să îl interzică.

În SUA ratele de abuz de consum de cocaină și metamfetamină au crescut serios în ultima perioadă. În aceste condiții preocuparea privind testele de droguri, de asemenea, a crescut, informează Washington Post. Dependenții au încercat mult timp să păcălească testele de droguri cu o serie de metode creative cum ar fi furnizarea de urină a altor persoane sau folosind remedii din plante. Autoritățile spun că urina sintetică a devenit noul truc.

Mai multe state vor să adopte legi care să interzică vânzarea de urină falsă. Aceasta se vinde cu aproximativ 17-140 de dolari în magazinele sau pe Internet și este ușor de achiziționat. Ea este produsă din substanțe chimice și, după cum se crede, acid uric.  Se numește "Monkey Whiz" și "UPass". Autoritățile spun că produsele oferă consumatorilor de droguri o modalitate foarte eficientă pentru a păcăli testele administrate de poliție, instanțe și angajatori, mai precizează sursa citată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel