Teodorovici, război cu trădătorii din PSD: Să fim fermi. Astfel de oameni să nu mai aibă viaţă politică lungă

Fostul ministru al Finanţelor, Eugen Teodorovici, i-a criticat dur pe social democraţii care au întors spatele PSD şi au votat cot la cot cu opoziţia pentru dărâmarea Guvernului Dăncilă. 

"Din păcate, noi ne-am luptat cu mulţi din partidul nostru. Acest guvern nu a căzut pentru că nu am fost noi puternici, ci pentru că am crezut foarte mult în cei de lângă noi, din jurul nostru, oameni care te aştepţi să vină la luptă, fără să te gândeşti că te înţeapă în spate. Uite că, din păcate, au fost printre noi cei care au făcut asta, cei care şi-au bătut joc de voturile pe care dumneavoastră le-aţi dat şi trebuie să fim foarte fermi, ca astfel de oameni, astfel de caractere să nu mai aibă viaţă în politică şi cu atât mai mult, sau cu atât mai puţin în Partidul Social Democrat", a spus Eugen Teodorovici.

Preşedintele executiv al PSD a mai afirmat faptul că ultimele trei mandate prezidenţiale din au arătat că este nevoie de o echipă completă social-democrată, la Palatul Cotroceni şi la Palatul Victoria. "După 15 ani în care unul ne-a arătat că n-are de ce să fie preşedinte şi altul că se poate şi fără preşedinte, (...) avem nevoie de o echipă completă. Un preşedinte social-democrat şi o echipă guvernamentală care să fie pe aceeaşi linie, şi nu tot timpul să fie război, cum a fost în ultimele luni de zile şi-n ultimii ani de zile", a concluzionat Teodorovici, conform Agerpres

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel