Teodorovici: Proiectul restructurării financiare va fi prezentat public

Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici

Proiectul restructurării financiare (amnistia fiscală) va fi prezentat public săptămâna aceasta sau cea viitoare, fiind o măsură care trebuie luată cât mai rapid pentru a produce efecte în economie, a declarat, luni, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, într-o conferinţă de presă.

"Restructurarea financiară, am promis şi da, este o măsură în care, la fel, eu cred foarte mult că va fi de foarte mare ajutor în economie. Este un proiect de act normativ deja, s-a lucrat la acesta, o să discutăm şi cu doamna preşedinte (preşedintele ANAF, Mirela Călugăreanu - n. r.) acum să vedem ce mai este de adus. Sunt mai multe variante. Au venit colegii cu fel de fel de propuneri foarte bune, interesante în acest sens. Noi am spus în luna mai că vom ieşi public să prezentăm proiectul, cel puţin. Va trebui să ieşim, dacă nu săptămâna acesta, săptămâna viitoare va trebui să ieşim să prezentăm public", a spus Eugen Teodorovici.

El a afirmat că vor avea loc discuţii şi că se va purta un dialog cu toţi cei interesaţi. Teodorovici a menţionat că măsura trebuie luată cât mai rapid pentru a produce efecte în economie, atât anul acesta, cât şi în cei care urmează, iar cu cât măsura este întârziată cu atât efectele în economie se vor simţi mai târziu.

În altă ordine de idei, şeful de la Finanţe a afirmat că rectificarea bugetară va avea loc la finalul lunii iunie sau în prima săptămână din iulie. 

Vezi și: Mihaela Triculescu, demisă de la șefia ANAF și înlocuită de Mirela Călugăreanu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel