Teodorovici, președinte executiv PSD: Unii mai puţin am avut curaj să spunem asta

Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici

Preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a declarat, după Congres, că este un moment de răscruce în partid, precizând că toată lumea doreşte o schimbare, dar unii nu au avut curaj să spună, alţii nu ştiu ce înseamnă acest lucru, iar "unii spun că îşi doresc schimbarea ca să fie doar o schimbare".

"Dorim (schimbarea modului de conducere a PSD - n.r.) asta cu toţii, unii poate mai puţin am avut curaj să spunem asta uneori, unii poate nu ştim ce înseamnă această schimbare, unii spun că îşi doresc schimbarea doar ca să fie o schimbare, dar este ceea ce doresc oamenii. E simplu, cobori în stradă, mergi între oameni şi vezi exact ce doresc oamenii să schimbăm la acest partid, un partid care, sunt convins, va fi acel loc în care toţi românii se vor regăsi", a afirmat Teodorovici.

Întrebat în legătură cu eventuala candidatură a sa la prezidenţiale, Eugen Teodorovici a spus: "Haideţi să le luăm una cât una şi să ne aşezăm la discuţie la un nou format de conducere a partidului săptămâna viitoare şi după aceea vedem exact ceea ce avem de făcut".

Moment de răscruce în PSD

El a spus că este un moment de răscruce în PSD, susţinând că partidul a fost afectat, ca imagine, "de multe ori pe nedrept".

"Eu vreau să văd fapte, intenţiile sunt bune, frumoase, numai că ar trebui să fim noi toţi - şi PSD şi românii - doritori de fapte clare, concrete. Fiecare în zona în care este, fie că e în Executiv, partid, trebuie să facă cinste acelei poziţii. Partidul nostru a fost afectat ca imagine, în multe cazuri pe nedrept. Am văzut multe comportamente incorecte ale unor funcţionari faţă de oameni, ceea ce e nedrept", a mai spus Teodorovici.

"Un motiv foarte clar"

Acesta a explicat că s-a răzgândit şi a reintrat în cursa pentru funcţia de preşedinte executiv al partidului, după ce se retrăsese, pentru că mulţi delegaţi au venit de la sute de kilometri special ca să-l voteze.

"Pasul făcut de mine a avut la bază un motiv foarte clar, faptul că iubesc competiţiile, îmi doresc şi intru în competiţie doar cu gândul la victorie şi asta am vrut să fac şi astăzi. (...) Altul a fost motivul de ieri şi cel de aseară care a stat la baza întoarcerii, a fost doar dorinţa multor oameni care au spus că au venit sute de km ca să mă voteze", a mai spus Teodorovici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel