Teodorovici, mesaj despre femei: Realizăm mai târziu...

Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici

Eugen Teodorovici a transmis un mesaj despre femei, din postura simplă de bărbat, în care își exprimă toată recunoștința față de acestea, cu ocazia zilei de 8 Martie.

"Nu încetăm să învățăm de la femeile care ne însoțesc de-a lungul vieții, chiar dacă, de multe ori, realizăm acest lucru ceva mai târziu. În copilărie învățăm despre îmbrățișarea și mângâierea care ne fac să zâmbim și ne iau durerea cât am clipi, în tinerețe învățăm despre pasiunea și iubirea care ne transformă într-o forță a universului, iar la maturitate învățăm despre încrederea, răbdarea, ascultarea, compasiunea, înțelepciunea și, poate, suferința care ne fac să dorim femeile alături și în momentele de glorie și în cele de deznădejde.

De la femei frumoase, puternice sau celebre, femei care au inspirat lumea sau au marcat istoria, am învățat mai multe pilde despre viață: că simplitatea este cheia eleganței, că avem două mâini, una pentru a ne ajuta pe noi înșine și alta pentru a-i ajuta pe ceilalți, că în viață nu exista eșec, ci doar lecții de care trebuie să ținem cont și că nu trebuie să ne lăsăm înfrânți până nu am stors și ultima fărâmă de speranță.

Pentru toate acestea și pentru încă multe altele, doresc tuturor femeilor ca această zi să le aducă în suflet frumusețea și căldura primăverii. La mulți ani de 8 martie!", a transmis Eugen Teodorovici, cu ocazia zilei de 8 Martie.

Vezi și: Andreea Bălan, creier afectat, după stopul cardiac: Nu v-aș fi spus

De ce e bine să te tunzi în martie. Cele mai bune zile pentru părul tău

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel