EXCLUSIV  Teodorovici: În Europa, oamenii se uită dacă ești cârpit. Trebuie să fii impecabil, de la cum te îmbraci - VIDEO

Eugen Teodorovici a subliniat, în exclusivitate pentru DCNews și DCBusiness, că imaginea impecabilă a omului care reprezintă România este importantă în fața liderilor europeni și nu numai. În afară, contează să nu fii cârpit, iar pentru un ministru de Finanțe un salariu de 12.000 de lei nu este de ajuns. A dezvăluit că, în cele șase luni de întâlniri cu miniștrii de Finanțe europeni, erau oficiali care veneau chiar cu avioanele private. 

Eugen Teodorovici a fost întrebat, în cadrul interviului DCNews și DCBusiness, de Elena Cristian, de ce nu-i mai lasă pe ordonatorii de credite să achiziționeze servicii de telefonie mobilă pentru angajați, ci doar pentru demnitari. 

Ministrul de Finanțe a dat un exemplu ca răspuns la acuzațiile că doar demnitarii vor mai avea telefoane plătite de stat, nu și angajații: ”Vă dau un exemplu. Eu, ca ministru de Finanțe, (...) discut cu fel de fel de persoane din această lume. Din 12.000 de lei salariu de ministru n-ai cum să fii cel care reprezintă țara impecabil: de la cum te îmbraci, cu ce te îmbraci, cum vorbești. De aceea, e necesar ca statul să ne ofere aceste lucruri în interes de serviciu. Nicăieri în această Europă nu există un salariu de ministru de Finanțe așa cum este- n.r. în România. Veneau miniștrii de Finanțe cu avioanele personale la întâlnirile avute în timpul președinției. Nu e vorba de Teodorovici, e vorba de reprezentantul României, cel care a condus miniștrii de Finanțe timp de șase luni de zile în Europa. În afară contează lucrurile astea, oamenii se uită la tine dacă ești cârpit sau nu te prezinți la un nivel corespunzător, impresia României are de suferit, nu a mea personal. Miniștrii au avut salarii mai mari în 2015, s-au redus, e o ipocrizie și un populism ieftin.”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel