Teodorovici, atac la Iohannis: Sper ca NOUL președinte să aibă altă abordare

Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici

Ministrul Teodorovici, aflat la dezbaterea UPGRADE ROMANIA: MARILE PROIECTE DE INVESTIȚII ÎN 2019 organizată de trustul de presă DC Media Group, i-a dat o replică dură lui Klaus Iohannis.

Eugen Teodorovici a zis că se așteaptă ca noul președinte al României să aibă altă abordare decât Klaus Iohannis.

Aflat la dezbaterea UPGRADE ROMANIA: MARILE PROIECTE DE INVESTIȚII ÎN 2019, ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici a citit ce a spus Klaus Iohannis care participa la ședința plenară a Coaliției pentru Dezvoltarea României.

”Ascult ce se discută aici, dar citesc și ce discută dincolo. Nu cred avem de-a face cu cea mai bună abordare, dacă vrem investiții cu adevărat în România. Nu cred că oameni importanți în stat trebuie să prezinte, culmea, în fața companiilor cu capital străin, o situație alta decât este. Nu cred că asta este menirea celui mai înalt demnitar în stat!”, a zis Eugen Teodorovici în cadrul dezbaterii organizate de DC News și DC Business.

Sper ca noul președinte să aibă altă abordare constructivă. O zic strict din dorința de a schimba lucrurile pe fond în România. Nu zic că cineva este perfect, dar spun că împreună, lucrurile se pot schimba în bine”, a mai spus Eugen Teodorovici.

Iată răspunsul complet în video:

 

Trustul de presă DC Media Group, din care fac parte DC News şi DC Business, a organizat miercuri, 12 iunie, dezbaterea UPGRADE ROMANIA: MARILE PROIECTE DE INVESTIȚII ÎN 2019.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel