Teodorovici: Devin monştri peste noapte şi pretind a fi ceea ce nu sunt

Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici

România încă trăieşte astăzi din acele proiecte fazate, din 2013 - 2014, proiectele mari de infrastructură, iar deficitul de cont curent este un efect al poziţiei ţării, însă trendul poate fi inversat, potrivit ministrului Finanţelor, Eugen Teodorovici.

'Din păcate astăzi, România într-adevăr trăieşte încă din acele proiecte fazate şi nu e un secret, adică din 2013 - 2014, proiectele mari de infrastructură. Nu este o chestiune de laudă, dar să lăsăm cifrele aşa cum sunt pentru că din păcate dacă nu le explicăm foarte clar se nasc acei mici oameni, la figurat, că e şi la propriu, acum asta e o întâmplare, care devin monştri peste noapte şi pretind a fi ceea ce nu sunt. Şi aveam eu o vorbă şi o spuneam că din cauza celor care vor să fie şi nu sunt, cei ce sunt nu pot să fie', a afirmat, marţi, Eugen Teodorovici, la o conferinţă de specialitate.

În ceea ce priveşte deficitul de cont curent, acesta a spus că este un efect al poziţiei avute de România până acum, dar că există soluţii de a inversa trendul. 'Spuneam de această poziţie a noastră ca şi ţară şi plecăm de la vize. Am şi eu fixurile mele şi am tot spus pe unde am apucat. E un nou prilej să o spun încă o dată. Eu nu pun problema de vize că domnule lasă-mă să vin şi eu în America sau în altă ţară. Domnule lasă-mă să trăiesc şi eu o concurenţă loială pentru că aceasta este o piedică în calea concurenţei loiale', a declarat Eugen Teodorovici, potrivit Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel