Teodorovici - Cîțu, război total: Fac un apel din lumea reală

Eugen Teodorovici a lansat contraatacul după ce Florin Cîțu a anunțat un noul plan prin care ar vrea să fie înlăturat ministrul Finanțelor.

Eugen Teordorovici i-a dat o replică lui Florin Cîțu după ce liberalul a anunțat că săptamâna viitoare depune o moțiune simpla la Senat prin care cere demiterea ministrului.

"Cu toții știm povestea "Petrică și lupul"... Iată că avem și astăzi un Petrică care, deși acomodat cu tehnologia comunicării moderne, a obosit să amenințe lumea pe FB, cu pericolul apariției lupului și s-a gândit să schimbe povestea, să o adapteze cerințelor și așteptărilor oamenilor mult mai prezenți și familiarizați cu realitatea virtuală.

Așa că Petrică al nostru strigă azi cât îl țin plămânii, că un spion lup deghizat în ministru fură banii contribuabililor. Mai mult, Petrică îi cheamă pe aceștia, cu nume și prenume, pentru asumare și ... notorietate, să se coalizeze împotriva "ministrulupului" și să îl alunge cu moțiuni publice în Parlamentul țării.

Fac un apel din lumea reală, către toți cei ce iubesc poveștile cu Petrică, ca să le adresez o întrebare: v-ați gândit că Petrică însuși poate fi ... chiar lupul paznic la oi !? Că Petrică a fost respins de domeniul privat pentru fapte reprobabile, pentru a fi salvat de cel politic și pus la adăpostul unei instituții importante a statului?" a scris Eugen Teodorovici pe Facebook.

Citește și: Protest la Universitate, plan dezvăluit: "Blocăm, punem corturi"

Protest Piața Universității. Ce nu se vede la TV

Mesajul lui Florin Cîțu

"Dati-l jos pe Orlando!

Saptamana viitoare depun o motiune simpla la Senat prin care cer demiterea lui Eugen Teodorovici.Opinia mea sustinuta de argumente despre cel mai slab ministru de finante din istoria post decembrista, o stiti deja. In aceasta motiune, in premiera, includ opiniile dumneavoastra legate de incompetenta acestui ministru si demiterea lui. Nu fiti timizi. Scrieti oricat si postati in sectiunea comentarii a acestei postari. Va promit ca le citesc pe toate in plenul Parlamentului cu tot cu numele dumneavoastra daca sunteti de acord. Sa vedem daca "viteazul" Orlando are curajul sa va injure si pe dumneavoastra asa cum ma injura pe mine. Citeste si anunta-i si pe altii!

P.S. Cei care nu vreti sa aveti numele citit in plenul Parlamentului, scrieti opinia pe privat si eu o sa o citesc in plen", a scris liberalul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel