Teodorovici: Nu mă interesează ... dar stau pe aproape

Orlando Teodorovici
Orlando Teodorovici

Eugen Teodorovici a transmis un mesaj pe pagina sa de socializare cu puţin timp înainte de a începe CEx PSD de vineri. 

"Care mai zeloși, mai muncitori, mai mintoși, care mai vocali, mai ceterași, care mai smecherași, mai tupeiști, mai isterici, care mai cinstiți, mai seriosi, care mai aroganți, mai oportuniști, mai mincinoși și mai caraghioși, care mai chiparoși și mai frumoși, care mai curăței, care cu obrazul gros și teșchereaua plină ochi, care mai barosănei și tare plini de ei, care cu jachete, care cu schelete prin dulapuri și ....tot așa.

Este imaginea pestriță a opoziției politice de azi care, firesc de altfel, se zbate acum să formeze o majoritate parlamentară și să preia puterea. Foarte bine! În sfârșit au ocazia să dea și ei un prim semnal de unitate, după o lungă perioadă de campanie a urii și dezbinării.

Dar nu au luat în calcul apariția unei specii noi de politicieni. Cea a candidatului de profesie. Chipurile, o nouă generație ieșită din laboratoarele politicii, un fel de Supreme Terminator, care, așa cum susține prin liderii săi, se conduce după principiul "totul sau nimic". Adică ei, generația politicienilor perfecți, super-inteligenți, super-cinstiți, super-frumoși și super-super vor să meargă la rupere cu tot ce înseamnă competiții electorale și numai apoi să preia frâiele țării", transmite ministrul Finanţelor.

"Sportiv de triatlon fără rezultate sau performanțe în competiții reale"

"Precum un sportiv de triatlon fără rezultate sau performanțe în competiții reale, doar cu make-up și hormoni injectati în exces, care este pus în situația de a intra într-o echipă alături de alți jucători pentru a obține medalii și a urca pe podium. Dar refuză din vârful nasului, cu aroganța și impertinența unei celebrități umflată cu pompa, care pune condiții absurde de genul: nu intru pe teren până nu am toată galeria, toți arbitrii, ba chiar și echipa adversă de partea mea.

Până atunci, nu mă interesează ... dar stau pe aproape, pe marginea terenului sau în tribună. De acolo vă dau indicații și vă susțin. Poate vă fac și galerie ... sau gălăgie! Indiferența? Ipocrizie? Lașitate? Teamă? Prostie? Incompetență? Dispreț? Toate la un loc, dar este un cuvânt mult mai adecvat pentru această atitudine - C I N I S M !", a scris Eugen Teodorovici pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel