Teodor Meleșcanu, după scrisorile trimise de Tăriceanu: Iohannis și Dăncilă nu au nevoie de indicații

Rodica Mitu / 12 sep 2019 / 15:23
Iohannis - Dăncilă
Iohannis - Dăncilă

Teodor Meleșcanu a reacționat în urma scrisorilor trimise de Călin Popescu-Tăriceanu.

Liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a transmis, miercuri seară, o scrisoare preşedintelui Klaus Iohannis şi o altă scrisoare Vioricăi Dăncilă, ca urmare a noilor propuneri de miniştri pe care le-a făcut premierul. Teodor Meleșcanu a fost întrebat, joi, de acest subiect. 

„Scrisorile trimise de domnul Tăriceanu sunt paradoxale și lipsite de logică, din punctul meu de vedere. Ca să nu mai adăug că eu personal cred că nici domnul Iohannis și nici doamna premier nu au nevoie de indicații în legătură cu modul în care să acționeze. Important este faptul că noi am făcut parte din guvern, ne-am asumat foarte multe lucruri și trebuie să ni le asumăm și în continuare. Din alt punct de vedere, evident că acest tip de demers are un impact negativ asupra vieții oamenilor”, a spus Teodor Meleșcanu, joi după-amiază.

Viorica Dăncilă a anunțat, miercuri, că va propune membri ALDE pentru portofoliile de miniștri vacante, respectiv Grațiela Gavrilescu la Ministerul Mediului, Ion Cupă la Ministerul Energiei și Ștefan-Alexandru Băișanu, ca ministru pentru Relația cu Parlamentul.