Teo Trandafir îl demască pe Mircea Badea: Acesta e el!

Teo Trandafir
Teo Trandafir

Colega alături de care a realizat mulți ani emisiuni la radio și TV, Teo Trandafir, a vorbit deschis despre prietenia cu Mircea Badea, în direct în emisiunea Clubul de Weekend de la Europa FM.

Teo Trandafir a spus că nu va uita niciodată câte lucruri bune a făcut Mircea Badea pentru ea. Realizatoarea TV a spus că îl adoră pe fostul ei coleg de platou care i-a rămas prieten.

"Îl cunosc pe Mircea Badea omul real care atunci când eu am fost căzută a venit lângă mine, care a luptat ca un erou pentru mine. Este omul care a intrat în salonul meu de la Viena. N-am să uit niciodată - mâinile lui în mâinile mele, bunătatea lui nesfârșită de-a lungul anilor. Când eu nu aveam, el mi-a dat, când eu nu am putut, a putut el pentru mine. Nu mi-a cerut niciodată nimic. Nu mi-a spus lucruri pe care le-a făcut pentru mine. Eu îl ador pe Mircea Badea omul. Îl iubesc și i-am zis acest lucru. El nu suportă lucrurile acestea, dar i-am spus că-l iubesc. Era prin 1997. S-a blocat și mi-a răspuns: și eu prestez program. Este tot ce a putut să scoată din el. Ăsta este el. Îl iubesc așa cum e”, a zis Teo Trandafir.

VEZI ȘI: Roșu (ASF), interviu. Asigurare cutremur. "Lumea va spune: iată un guvern nepopular. Nu e adevărat. Plătim inconștiența noastră"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel