Tentativă de JAF armat la o casă de amanet din Capitală

Un bărbat a atacat-o vineri seară pe casiera unei case de amanet din zona Piaţa Iancului, ameninţând-o cu o armă.

Un bărbat cu cagulă a încercat să jefuiască o casă de amanet din Capitală, vineri seara, atacatorul fiind imobilizat de câteva persoane din zonă și predat polițiștilor. Potrivit Poliției Capitalei, atacul a avut loc în jurul orei 20.00, la o casă de amanet din zona Piața Iancului.

El a fost imobilizat de câteva persoane şi predat poliţiştilor, care l-au dus la Secţia 8, unde este audiat, informează Poliţia Capitalei.

"În această seară, 14.02.2020, în jurul orei 20,00, prin apel 112 a fost anunţat un incident în zona Piaţa Iancului, în faţa unei case de amanet. Câteva persoane aflate în zonă au imobilizat un bărbat, care, conform declaraţiilor acestora, a atacat casiera unei case de amanet. Un echipaj de poliţie aflat în zonă a intervenit de urgenţă şi l-a condus la sediul Secţiei 8 pe bărbat. Din primele date a rezultat că la momentul închiderii casei de amanet, operatoarea a fost atacată cu o armă", precizează sursa citată, preluată de Agerpres. 

Potrivit poliţiştilor, asupra bărbatului imobilizat a fost găsit un pistol de tip air soft. Femeia a primit îngrijiri medicale la faţa locului, după care a fost transportată la spital. "La acest moment se efectuează cercetarea la faţa locului, bărbatul, de 45 de ani, fiind audiat la sediul secţiei de poliţie. Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la tâlhărie calificată", a mai menţionat Poliţia Capitalei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel