Val Vâlcu, miza tensiunii PSD-ALDE: E un dezastru pentru ALDE, cel puțin!

Lideri ALDE
Lideri ALDE

Jurnalistul Val Vâlcu a criticat strategia celor de la ALDE, care încearcă să forţeze mâna PSD pentru susţinerea lui Călin Popescu Tăriceanu la alegerile prezidenţiale şi anunţă că o eventuală destrămare a coaliţiei ar însemna sfârşitul politic al celor de la ALDE. 

"Alegerile prezidenţiale sunt miza în acest moment. Dacă Viorica Dăncilă ajunge în turul 2 fără sprijinul ALDE şi Pro România, e un dezastru pentru ALDE, cel puţin. Pro România îşi face propriul joc, e un boboc în politică, nu ne facem griji pentru Ponta. Dar ALDE este devastat, pentru că dacă Viorica Dăncilă ajunge în turul doi şi dl Tăriceanu e pe locul trei sau patru, care mai este scopul ALDE? Ce mai poate face?

Apoi, dacă Viorica Dăncilă nu ajunge în turul doi, se pierde guvernarea, nu văd cum să rămână ALDE la guvernare într-o altă formulă, iar în opoziţie ce să facă? Acolo e deja PSD, cu ce să convingă electoratul? Are vreo poveste? ALDE se putea lăuda cu ce a făcut, dar acum pun acele lucruri în discuţie, că nu e bun bugetul, nu e bun guvernul. Chelul îşi pune mâna în cap, cum ar veni", a explicat Val Vâlcu la Antena 3. 

PSD este în CExN în aceste momente. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel