EXCLUSIV  Tensiuni între liderii PNL. Ce spune Rareş Bogdan: Eu nu pot să tac

Rareș Bogdan - Ludovic Orban
Rareș Bogdan - Ludovic Orban

Europarlamentarul Rareş Bogdan a comentat, în exclusivitate pentru DC News, pe seama zvonurilor apărute despre fricţiunile dintre el şi Ludovic Orban, dar şi despre o posibilă ceartă între el şi preşedintele Klaus Iohannis. 

"Chiar le-a explicat preşedintele şi colegilor, a şi zis dânsul că cea mai mare prostie este că noi ne-am fi certat după europarlamentare. Nu există aşa ceva, mai ales că ne ştim de foarte mulţi ani, dinainte ca Sibiul să fie capitală culturală europeană. Nu poţi strica o asemenea relaţie de prietenie. Cel mult, poate să îmi reproşeze anumite lucruri, să discutăm, dar atât. El ştie că eu nu sunt genul de om care să tacă, nu pot să tac, nici în relaţia cu presa, nici în partid, iar aici e disciplină", a explicat Rareş Bogdan. 

Relaţia cu Ludovic Orban, mai bună 

"Cu Ludovic mă înţeleg ok, vorbim în fiecare zi, şi despre ce se întâmplă în ţară, dar şi despre ce se întâmplă la Parlamentul European. Au fost aceste zvonuri, dar nu este nimic adevărat, mai ales că noi am dus o campanie umăr la umăr şi am câştigat, nu ne putem certa. Sigur, ca în orice relaţie, mai apar fricţiuni, dar nu sunt certuri.  Sunt, însă, diverse personaje care încearcă pe de o parte să îi bage lui otravă în ureche, iar pe de altă parte încearcă să îmi facă mie asta. Văd că s-au mai potolit, totuşi", a mai spus europarlamentarul. 

Rareş Bogdan ameninţase că îi va demasca în curând pe cei din partid care încearcă să creeze disensiuni între el şi conducerea PNL. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel