Tensiuni în PNL. Crin Antonescu: E doar un pretext

Crin Antonescu și Cristian Bușoi, în 2009
Crin Antonescu și Cristian Bușoi, în 2009

Crin Antonescu a comentat asupra tensiunilor care au apărut în PNL, după ce referendumul a picat.

Crin Antonescu a comentat asupra reacţiilor care au venit din rândul mai multor membri PNL după eşecul referendumului, prin care au condamnat politica dusă de conducerea partidului. Crin Antonescu a declarat, într-o intervenţie telefonică la România TV că: 

"Eu nu sunt membru activ în conducerea partidului, nu ştiu ce se întâmplă acolo, dar vă spun că sunt destul de nedumerit. Dacă sunt alte probleme între aceşti colegi şi conducere partidului, altele decât cele legate de referendum e una şi nu înţeleg de ce nu le discută. Privitor la referendum, nu înţeleg reproşurile vizavi de conducerea partidului. Partidul nu a fost angajat oficial la referendum. Faptul că preşedintele PNL s-a prezentat la vot şi a votat într-un fel este dreptul domniei sale. Nu văd care este problema. Dacă alţi colegi considerau că trebuie boicotat referendumul trebuia să spună clar. Cred că e doar un pretext.

Ştiu că a fost recent un congres, dacă în privinţa viitoarelor alegeri se consideră că e nevoie de altă conducere, asta poate să fie o discuţie. Eu nu sunt în conducerea partidului ca să mă pronunţ. Dar asta nu are nicio legătură cu referendumul."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel