Tensiuni în ALDE. Daniel Zamfir: Am divorţat de PSD, ne-am logodit cu Ponta şi flirtăm cu Orban

Daniel Zamfir
Daniel Zamfir

Tensiunile din cadrul ALDE ies din nou la iveală. Senatorul Daniel Zamfir l-a acuzat pe liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, că a rupt coaliţia de guvernare de unul singur, fără o comunicare cu liderii partidului. 

"Noi, cei din ALDE, avem convingerea că deja s-a bătut palma pe fuziunea cu partidul lui Victor Ponta. Pe noi nu ne-a anunțat nimeni despre decizia asta. Domnul Tăriceanu a postat pe Facebook, pe data de 7 august, domnia sa la masă cu Victor Ponta și domnul Mocioalcă de la PRO Romania, în care anunța că gata, începând cu sesiunea aceasta o să avem grupuri comune și vom face o alianță politică cu PRO Romania.

După patru zile a chemat câțiva vicepreședinți și a început să discute care să fie numele viitorului partid. Deci fuziunea este pecetluită. Partidul în momentul acesta a început să se trezească. Membri au spus ca dacă partidul cade în brațele lui Ponta, partidul este mort din secunda asta. În momentul acesta Călin Popescu-Tăriceanu este de neoprit. L-am întrebat de ce este mai frecventabil Victor Ponta decât Dăncilă și Teodorovici, dar nu ne-a răspuns. Este un record trist, să distrugi un partid într-o lună de zile, pentru că acum ALDE este în situația în care a divorțat de PSD, s-a logodit cu Ponta și flirtează cu Orban", a declarat Daniel Zamfir la România9, emisiune la TVR1, citat de romaniatv.net.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel