Tensiuni Barna-Cioloș. Chirieac: Nu vă așteptați la asta

Dan Barna - Dacian Ciolos
Dan Barna - Dacian Ciolos

USR şi PLUS au început negocierile pentru strategia la următoarele alegeri - prezidenţiale, locale şi parlamentare - iar discuţiile sunt extrem de tensionate, potrivit unor informații apărute sâmbătă.

Liderii USR şi PLUS s-au întâlnit vineri seara, la o nouă rundă de negocieri. Potrivit surselor România TV, discuţiile s-au încheiat brusc, după ce Dacian Cioloş s-a ridicat de la masă şi a plecat. Ar fi a doua oară când fostul premier face un asemenea gest.

 

”E doar o bătaie”

”Ce știu este că negociatorul pentru Dacian Cioloș este domnul Cristian Preda. Nu vă așteptați la asta! Mă rog, este unul dintre cei care au votat rezoluția împotriva României în noiembrie anul trecut, în Parlamentul European. E cu scântei. E doar o bătaie, dar nu se merge la un duel! Într-adevăr, acum beneficiază de mult sprijin și domnul Dan Barna. În acest moment, în mod real, USR-ul este sprijinit de alegători și aveau mai mult de 23% dacă votau toți românii din diaspora și dacă ei aveau oameni în secțiile de votare din mediul rural. Până acum nu știu cine-i sprijinea, dar acum îi sprijină alegătorii. Un sfert din populația României. Nu-s puțini!” a declarat Bogdan Chirieac la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel