Tensiune PSD după SONDAJUL lui Pieleanu. Sociologul, despre implicarea lui Dragnea: Mergem în instanță

Marius Pieleanu a avut o reacție după ce Antena 3 a spus că, potrivit unor surse, în PSD au apărut tensiuni din cauza datelor sondajului pe care profesorul l-a făcut. Conform barometrului, încrederea în Guvernul Tudose a ajuns de la 40% la 27%.

Profesorul a spus că este posibil să meargă în instanță pentru a-i reclama pe oamenii care manipulează în legătură cu sondajul său: "Vreau să lămuresc completa neimplicare a lui Liviu Dragnea în această chestiune. Chiar dacă avem o relație informală, de multă vreme, asta nu înseamnă că mi-a comandat vreun sondaj în care să falsific datele. Complet eronat. Cei care astfel de afirmații despre AVANGARDE... meditez dacă mergem în instanță pentru a lămuri lucrurile odată pentru totdeauna".

"Este barometrul pe care îl fac lunar și pe care l-am prezentat, cu regularitate, la Antena 3. Nu are nicio legătură cu PSD în sensul contractual al cuvântului. Fac acest barometrul pentru promovarea firmei, nicidecum la comanda cuiva. Sigur că aș fi fericit să am contracte cu toate partidele, dar asta este altă discuție. Este evident că Guvernul României este pe un fond descendent de favorabilitate. Nu este dramatic, se poate redresa", a mai zis sociologul.

"Îmi pare rău că rezultatele sondajului meu se pot constitui într-un motiv de ceartă în PSD. Intenția mea nu a fost aceasta. Dorința mea a fost doar publicarea barometrului lunar pe care AVANGARDE îl face cu rezultate clare și corecte", a mai spus Marius Pieleanu la Antena 3.

[citeste si]

"În acest sondaj, nu există o măsurare a intenției de vot pe partide. Vreau să fie foarte clar: barometrul a fost pe Guvern, nu pe intenție de vot la parlamentare. Din datele pe care le am, de relativă actualitate, PSD este la un scor foarte ridicat, chiar un pic mai mult decât a obținut la alegerile generale de acum zece luni. Care este explicația? PSD-iștii rămân în continuare votanți ai PSD, însă sunt nemulțumiți de activitatea guvernamentală. Ce este așa de ieșit din comun?", a subliniat sociologul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel