Tenis: Monica Niculescu, rezultat final la Miami

Tenis Wimbledon
Tenis Wimbledon

Monica Niculescu s-a calificat, miercuri, în runda a doua a turneului WTA de la Miami.

Jucătoarea română de tenis Monica Niculescu s-a calificat, miercuri, în runda a doua a turneului WTA de la Miami (Florida), dotat cu premii totale de 7.972.535 dolari, după ce a învins-o pe kazaha Iulia Putinţeva cu 6-2, 6-4.

Monica Niculescu (30 ani, 70 WTA), venită din calificări, s-a impus după o oră şi 38 de minute. Românca a învins-o pentru a patra oară în tot atâtea meciuri pe Putinţeva (23 ani, 75 WTA), precedentele victorii înregistrându-se în 2012 în sferturi la Poitiers (ITF), cu 6-3, 6-2, în finală la Nantes (ITF), cu 6-2, 6-3, în acelaşi ani, şi în primul tur la Guangzhou, în 2015, cu 7-6 (5), 1-6, 6-3.

Următoarea confruntare

Niculescu şi-a asigurat un cec de 25.465 dolari şi 65 de puncte WTA, iar în runda a doua o va înfrunta pe Magdalena Rybarikova (Slovacia), cap de serie numărul 17. Monica Niculescu are 5-3 în meciurile directe cu Rybarikova, în faţa căreia s-a impus ultima oară, la Doha, luna trecută, jucătoarea din Slovacia abandonând în runda a doua la scorul de 6-7 (6), 6-2, 3-0 în favoarea Monicăi.

[citeste si]

Alte meciuri

Mihaela Buzărnescu a pierdut, marţi, în primul tur, iar alte trei românce vor juca la Miami Open. Simona Halep, numărul unu mondial şi principala favorită, va juca direct în turul secund cu învingătoarea dintre Veronica Cepede Royg (Paraguay) şi Oceane Dodin (Franţa), jucătoare venită din postura de lucky loser. Sorana Cîrstea, cap de serie numărul 32, va intra şi ea direct în runda a doua, împotriva învingătoarei dintre taiwaneza Su-Wei Hsieh şi Katie Boulter (Marea Britanie), venită din calificări. Irina Begu va primi şi ea replica unei adversare venite din calificări, americanca Danielle Collins, notează Agerpres.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel