Tenis: Maria Şarapova se gândeşte înainte de toate la sezonul 2020

Rusoaica Maria Şarapova, care a renunţat la turneul de tenis de la Linz în această săptămână, din cauza unor dureri la un umăr, ar putea reveni pe teren săptămâna viitoare la Luxemburg, dar prioritatea sa rămâne să fie 'într-o stare bună de sănătate' în sezonul următor, informează AFP.

'Nu sunt presată. Principalul meu obiectiv este să rămân într-o stare bună de sănătate, să mă apuc de muncă şi să joc un sezon plin în 2020', a afirmat starul rus în vârstă de 32 de ani la Linz. Fostul lider mondial, laureat în cinci turnee majore (dintre care de două ori la Roland Garros), a indicat că ar putea 'juca săptămâna viitoare' la Luxemburg, însă nu a exclus posibilitatea de a avea nevoie de mai mult timp.

'Îmi voi testa umărul disputând seturi de antrenamente', a precizat Şarapova, care a lipsit de pe terenurile de tenis în perioada februarie-iunie din cauza unei operaţii la umărul cu probleme. Şarapova a revenit în competiţie în sezonul de iarbă, însă nu a reuşit să obţină două victorii consecutive.

Căzută pe locul 137 mondial, ea a suferit o înfrângere usturătoare (1-6, 1-6, în 59 minute) în primul tur la US Open în faţa Serenei Williams. 'Umărul este punctul meu slab din ultimii ani. În acest sezon a fost foarte rău. Nu am putut juca în cea mai mare parte a anului', a subliniat fostul lider mondial, care s-a aflat şi sub incidenţa unei suspendări de 15 luni pentru dopaj cu meldonium, în 2016 şi 2017, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel