Tenis: Irina Begu: Asta a contat cel mai mult

Irina Begu a declarat la finalul partidei de duminică, jucată împotriva canadiencei Katherine Sebov, în cadrul primului tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup, că a avut două meciuri grele şi importante.

'Au fost două meciuri importante şi grele în acelaşi timp, însă sunt obişnuită, la turneele WTA joc şi simplu şi dublu, aşa că nu a fost nicio problemă. (...) Cele mai multe emoţii le-am avut ieri. Astăzi am simţit că este un meci absolut normal', a spus Begu, în timpul conferinţei de presă de după meci.

Ea a precizat că nu a fost luată prin surprindere nici de decizia căpitanului nejucător al Canadei, Sylvian Bruneau, de a schimba jucătoarea şi că a aflat cu o oră înaintea partidei că în loc de Carol Zhao va juca împotriva Katherinei Sebov. 'Am aflat cu o oră şi ceva înainte.

Imediat după antrenamentul meu i-am rugat pe cei din echipă să se uite la antrenamentul lor, aşa că mi-am făcut treaba şi asta a contat cel mai mult', precizat Begu. Ea a spus că vârsta adversarelor pe care le-a întâlnit pe teren, care au 17 şi 19 ani, nu i-a pus probleme şi a apreciat că Bianca Andreescu, pe care a învins-o în meciul de sâmbătă, este o jucătoare cu potenţial, care are un viitor foarte bun.

[citeste si]  

România a învins Canada, duminică, în primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup, după ce jucătoarea de tenis Irina Begu a întrecut-o pe Katherine Sebov cu 6-2, 6-4 şi a ridicat scorul general la 3-0, duminică, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, iar echipa noastră va juca în barajul pentru accederea în Grupa Mondială. Begu (27 ani, 37 WTA) s-a impus după o oră şi 25 de minute în faţa unei adversare de 19 ani, care ocupă locul 319 WTA. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel