Tenis: Franţuzoaica Tatiana Golovin vrea să revină în competiţii la 31 de ani

Jucătoarea franceză de tenis Tatiana Golovin a declarat vineri că ar putea reveni în competiţii, la 11 ani după ce se retrăsese din cauza unei boli inflamatorii a articulaţiilor, scrie AFP care citează BeInSports.

Gândul mi-a venit de acum un an, însă din această vară chiar l-am luat în serios. Am reluat antrenamentele fizice în forţă de acum o lună. Obiectivul era să revin în 2020 dar lucrurile s-au mişcat foarte repede şi aş putea să mă întorc de la mijlocul lui octombrie, a declarat Golovin, 31 ani.

De origine rusă, Tatiana Golovin a suferit de spondiartrită anchilozantă, boală care i-a afectat articulaţiile, provocându-i dureri foarte mari şi oboseală şi obligând-o să renunţe la tenis în 2008, la doar 20 de ani.

Cea mai bună performanţă a sa a fost un loc 12 în clasamentul WTA în 2008. Ea a câştigat două trofee în 2007, iar în turneele de Mare Şlem a atins sferturile de finală la US Open în 2006.

Tatiana Golovin a fost un timp prietena fotbalistului francez Samir Nasri, în prezent la Anderlecht Bruxelles, echipa lui Alexandru Chipciu.

Joi, şi fosta mare jucătoare belgiană Kim Clijsters a surprins lumea tenisului, anunţând că va reveni în circuitul profesionist (WTA) în 2020.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel