Temperaturi record. Vezi unde s-au înregistrat 26 de grade Celsius

Într-o intervenție la postul de televiziune România TV, meteorologul Romica Jurca a precizat că ziua de 8 martie 2019, a fost una deosebit de caldă, cu temperaturi record, înregistrate în mai multe județe din țară. 

”Majoritatea valorilor de acum ar fi trebuit să se înregistreze ca maxime pe parcursul zilei de astăzi. Unele dintre ele sunt chiar mai mari decât acele valori care ar fi fost normale. Sunt 13-14 grade în jumătatea de sud a Moldovei, mai mult în zona de deal. 12-13 grade și prin vestul Olteniei și 8, respectiv 10 grade Celsius la București.

Ieri, în mare parte din Transilvania, Moldova, Muntenia, s-au înregistrat noi recorduri de căldură, pentru o zi de 8 martie. Practic cele 26 de grade din sud-estul țării, de la Focșani, de la Medgidia, de la Cernavodă, au caracterizat o zi de vară. 24 de grade au fost și în capitală.

Tendința temeraturii ar fi de scădere ușoară și treptată. Cert este că astăzi, mâine și luni, în mare parte din țară, vremea va fi mai caldă decât în mod deosebit. În jumătatea de sud a țării, chiar vreme deosebit de caldă. Aici se pot atinge chiar și 22 de grade Celsius. Doar vântul ar putea să deranjeze din când în când”, a declarat meteorologul Romica Jurca, în direct la România TV. 

Vremea se răcește accentuat de marți și miercuri, a mai spus meteorologul Romica Jurca. 

Vezi și: 

Sicriul Regelui Carol al II-lea va fi înhumat astăzi

INFOTRAFIC, 9 martie. Vezi unde sunt restricții

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel