Televizoarele pe care nu va mai merge Netflix

Netflix
Netflix

Începând cu data de 1 decembrie 2019 mai multe dispozitive nu vor mai putea să acceseze platforma Netflix, din cauza unor limitări tehnice, potrivit unui anunț al companiei.

Modelele vizate sunt televizoare Samsung și playere media Roku mai vechi. Compania nu a publicat o listă a echipamentelor vizate. Potrivit publicației Lifehacker, unele dintre dispozitivele Roku afectate de decizia Netflix sunt: Roku 2000C, Roku 2050X, Roku 2100X, Roku HD, Roku SD, Roku XD și Roku XR.

În cazul Samsung este vorba, potrivit sursei citate, de modele de televizoare din anii 2010 și 2011 care au literele „C” sau „D” în codul numelui. Pe aceste dispozitive utilizatorii vor putea accesa în continuare Netflix prin intermediul unui dispozitiv suportat, precum un player media Chromecast.

Decizia Netflix va afecta și mulți români. Potrivit unui studiu publicat recent, șapte din zece români din mediul urban folosesc cel puțin un serviciu de streaming video pe bază de abonament, cele mai populare fiind Netflix și HBO GO, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel