Teleorman: Un tânăr de 19 ani a intrat cu maşina într-un microbuz şi a fugit de la locul accidentului

Un tânăr din localitatea teleormăneană Brânceni este cercetat de poliţişti după ce a produs un accident rutier în care o persoană a fost rănită şi a fugit de la locul accidentului, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Teleorman.

Potrivit sursei citate, evenimentul rutier s-a produs vineri, pe DN 51, pe raza localităţii Brânceni, când un tânăr în vârstă de 19 ani, aflat la volanul unui autoturism, a intrat în coliziune cu un microbuz condus regulamentar de un bărbat de 58 de ani, din oraşul Zimnicea. În urma impactului dintre cele două autovehicule, a fost rănită o femeie de 48 de ani, din localitatea Suhaia, pasageră în microbuz. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria, pentru îngrijiri medicale.

Şoferul vinovat de producerea evenimentului rutier a părăsit locul accidentului, fiind ulterior identificat de poliţişti la domiciliu. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că tânărul nu deţinea permis de conducere.

Potrivit IPJ Teleorman, şoferul microbuzului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar conducătorului auto care a provocat accidentul i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie prin Parchet.

Sursa: AGERPRES 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel