EXCLUSIV  Telegondolă în Bucureşti. Dan Cristian Popescu, viceprimar Sector 2: Soluţie "SF". E în discuţie

telegondola-bucuresti
telegondola-bucuresti

Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2 al Capitalei, a acordat un interviu DC News în cadrul căruia a vorbit, printre altele, şi despre soluţiile găsite pentru rezolvarea problemelor de trafic. 

”Sectorul 2 este cel mai dens populat din această țară. 11.000 de locuitori pe kilometru pătrat. Am ajuns la un parteneriat cu Metrorex, după ce le-am cerut să modernizeze stația de metrou Pipera, e o stație foarte veche. Dacă înainte nu erau foarte mulți locuitori acum este a doua cea mai folosită stație. E o căsuță veche, micuță. Am ajuns la un acord cu Metrorex, să ne dea această stație nouă și în baza unui studiu să o renovăm și să facem mai multe intrări pentru a ajuta locuitorii din zonă”, a precizat viceprimarul Sectorului 2. 

În cadrul interviului acordat la DCNews, viceprimarul Dan Cristian Popescu a vorbit și despre posibilitatea introducerii unor autobuze pentru a transporta direct locuitorii din Pipera, dar și despre o telegondolă. 

”Avem o discuție care poate să pară puțin SF, bazată pe un plan mai vechi, cel cu telegondola. Studiem posibilitatea de a face telegondola să lege zona Obor de zona Pipera, să treacă peste locuri. Este în discuție momentan. O telegondolă cu uz de transport și nu turistic”, a mai spus Dan Cristian Popescu. 

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel