Telefonul Luizei ar fi în Dunăre. Mătușa Luizei l-a găsit prin Google Maps

Mătușa Luizei, fata dispărută din Caracal, susține că aceasta nu ar fi fost aruncată în Dunăre, dar telefonul ei ar fi fost descoperit chiar în mijlocul apei, unde se revarsă râul Olt în Dunăre. 

Mătușa Luizei, Alina, a intrat în direct la România TV și a discutat cu prezentatorul despre faptul că ar fi fost contactată de un domn care i-ar fi spus că vrea să o ajute să o găsească pe fetiță. 

”De pe data de 1 iunie, m-a sunat domnul Genea și mi-a spus: Alina tată, haide să facem ceva pentru nepoțica ta să putem să o găsim. Uite, eu scriu un mesaj, îl postăm pe Facebook și îl distribuim masiv. Așa a și făcut. Domnul Genea a scris în atenția doamnei ministru. Eu nici nu știam cine e doamna ministru. Pe 4 iunie, primesc un mesaj pe Facebook și ce îmi spune: doamnă, vă pot ajuta cu găsirea telefonului, vă rog sunați-mă și spuneți-mi ce număr și ce marcă de telefon avea. J3/20016. Exact așa îi și dau. La câteva ore, mă sună omul și îmi spune: doamnă, am găsit coordonatele geografice. El îmi dă niște numere”, a declarat Alina, mătușa Luizei, în direct la România TV. 

Coordonatele geografice au fost introduse și de către noi în Google Maps, iar locația reprezintă zona în care se varsă râul Olt în Dunăre, în zona localității Corabia. 

Anchetatorii au mers astăzi exact în aceeași zonă, împreună cu suspectul de crimă de la Caracal, dar nu au găsit niciun fel de indiciu. Mai mult, conform România TV, suspectul i-ar fi indus în eroare pe anchetatori, Gheorghe Dincă devenind incoerent în exprimare și contrazicându-se. 

Procurorul de caz, contactat de rude

În cadrul intervenției telefonice, mătușa Luizei a vorbit și despre faptul că în urma celor aflate l-a contactat imediat pe procurorul de caz.

”Atunci când l-am sunat pe procurorul de caz i-am zis: domnul Vasilescu, am fost acostată pe Facebook de un domn și mi-a dat niște coordonate. Și mi-a zis: doamnă, nu vă mai luați după toți proștii ce scriu pe Facebook, că noi știm mai bine ce avem de făcut. Noi deținem aparaturi, noi știm ce avem de făcut. Verișoara mea, la rândul ei, și ea i-a spus același lucru și a primit același răspuns”, a mai precizat mătușa fetei. 

Luiza s-ar afla în altă țară. Ce spune mătușa

”Luiza sigur nu a fost aruncată. Probabil a fost sechestrată și dusă cu bacul în altă țară. Poate în Grecia”, a susținut Alina în direct la România TV. 

Vezi și: Anchetă la Caracal. Bogdan Chirieac, revoltat de discuția polițistului cu Alexandra, reacția analistului politic

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel