Telefon Alexandra. Avocat Vicol: La cât de inteligentă e fata asta mă aștept să fi filmat ceva

Telefonul Alexandrei a fost găsit vineri într-un parc din Caracal, însă el urmează a fi expertizat.

Pentru a stabili cu exactitate dacă telefonul aparține Alexandrei, așa cum a indicat Gheorghe Dincă, el va fi supus expertizei, urmând a fi descărcate informații din el.

”Telefonul trebuie extertizat clar. Mă gândesc că la cât de inteligentă este această fată cu siguranță a filmat ceva, a înregistrat audio ceva. Maniera în care ea s-a exprimat la telefon, detaliile care trebuiau să ducă în mod indubitabil la casa acelui individ... sper că a avut timpul necesar... Sinceră să fiu, nici eu nu cred în acest moment că Alexandra este moartă”, a spus Vicol într-o intervenție telefonică.

”Cum de au descoperit telefonul după o săptămână? De unde știm că acest Dincă nu a avut complici și de unde știm că nu i s-a transmis această informație că telefonul Alexandrei poate fi găsit în parc. Adică într-o săptămână, în acel parc, nu a fost nimeni în el? Nu a fost nimeni în stare să vadă un telefon aruncat pe jos? Este foarte ciudat tot ce se întâmplă și deși nu sunt adepta teoriei speculațiilor înclin să cred, după 19 ani de experiență în avocatură, că acest individ nu a lucrat singur” a susținut avocata Laura Vicol, la România Tv, vineri seara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel