TEL DRUM. Gelu Diaconu, REACȚIE după audierea de la DNA

Fostul şef ANAF Gelu Diaconu a fost audiat luni dimineață de procurorii DNA. 

Diaconu a dat explicaţii în calitatea de martor în dosarul Tel Drum în care este anchetat şi liderul PSD, Liviu Dragnea.

Fostul şef al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) Gelu Diaconu a afirmat luni, la ieşirea de la DNA, că nu îşi aduce aminte ca în perioada în care a fost la conducerea Fiscului să fi existat un caz Tel Drum.

Reacția fostului șef ANAF 

"Când eram eu şeful Fiscului nu îmi aduc aminte de un caz Tel Drum. Presupun că acum este investigat", le-a spus Gelu Diaconu jurnaliştilor. 

”Cine v-a spus asta? Verificați-vă sursele. Nu știu nimic. Despre Tel Drum știu exact ceea ce știți și dumneavoastră. Sunt informații publice, nimic special. Referitor la faptul că Liviu Dragnea s-ar fi interesat sau nu la ANAF când eram șef al instituției nu pot spune acum. O pot spune în alt cadru”, a declarat Gelu Diaconu la ieșirea din sediul DNA.

Fostul şef al ANAF s-a prezentat, luni, la Direcţia Naţională Anticorupţie. Surse judiciare au precizat, pentru Agerpres, că Diaconu a fost citat de anchetatori pentru a fi audiat în dosarul Tel Drum. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel