Teatrul "Constantin Tănase" deschide, sâmbătă, noua stagiune cu spectacolul "Aer bun! De SAVOY"

Teatrul de Revistă "Constantin Tănase" deschide oficial noua stagiune, în weekend, cu spectacolele "Aer bun! De SAVOY" (sâmbătă) şi "Hai zâmbeşte!" (duminică), ambele în regia lui Cezar Ghioca, informează un comunicat al instituţiei de cultură transmis AGERPRES.

În primele săptămâni ale noii stagiuni 2019-2020 vor putea fi văzute unele dintre cele mai apreciate spectacole din repertoriu, precum "E Spectacol în oraş", "Aer bun! De SAVOY! ", "Hai, zâmbeşte!", "Hai, hai România!", "Un Cântec... O Glumă..." (cu invitat special), "Lasă supărarea-n hol", "Piei, drace!".

În luna noiembrie este programată şi premiera "Suta lui Tănase", un spectacol extraordinar dedicat aniversării Centenarului Teatrului de Revistă "Constantin Tănase" (100 de ani de la înfiinţarea Companiei Cărăbuş"), dar şi marelui actor Constantin Tănase, care a contribuit la scrierea istoriei Revistei româneşti, gen unic în lume. Scenariul şi regia sunt semnate de Vasile Muraru şi Valentina Fătu.

Biletele pentru primele spectacole au fost puse în vânzare atât online, pe www.teatrultanase.ro, cât şi la casa de bilete a teatrului. AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel