Te cunosc de undeva, premieră. Raluka și Ana Baniciu, ipostază nouă

Te cunosc de undeva
Te cunosc de undeva

Raluka și Ana Baniciu vor cânta în duet, la “Te cunosc de undeva!”.

Raluka și Ana Baniciu, pe care telespectatorii Antenei 1 le vor vedea în postura de concurente la "Te cunosc de undeva!", sunt foarte bune prietene în viața de toate zilele. Cele două cântărețe s-au împrietenit pe parcursul "Asia Express", emisiune pe care, de altfel, au și câștigat-o. "Acum ieșim împreună la cafea, la film, la o plimbare sau la masă", spune Raluka.

Decizia să participe la "Te cunosc de undeva!", unde vor cânta în duet, au luat-o tot împreună. La ruletă le-ar plăcea să le pice trupe românești din trecut, precum Blondy. Sau... Mircea Baniciu. "Ar fi haios să-l imit pe tata. E singurul personaj pe care știu de unde să-l apuc. Cu restul, mai vedem", spune Ana, fiica celebrului interpret și compozitor Mircea Baniciu.

Amândouă sunt nerăbdătoare să intre în pielea primelor personaje și promit să se distreze foarte tare. „Avem o gașcă mișto, colegii sunt foarte haioși și sunt sigură că vom râde foarte mult la filmări", spune Ana. "Cu siguranță o să ne distrăm foarte tare", adaugă Raluka.

Premiera, pe 8 septembrie

Pe cine vor imita Ana Baniciu și Raluka în prima ediție "Te cunosc de undeva!" din noul sezon, telespectatorii vor vedea sâmbătă, 8 septembrie, de la ora 20.00, numai la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel