Te cunosc de undeva, premieră. Raluka și Ana Baniciu, ipostază nouă

Rodica Mitu / 31 aug 2018 / 14:50
Te cunosc de undeva
Te cunosc de undeva

Raluka și Ana Baniciu vor cânta în duet, la “Te cunosc de undeva!”.

Raluka și Ana Baniciu, pe care telespectatorii Antenei 1 le vor vedea în postura de concurente la "Te cunosc de undeva!", sunt foarte bune prietene în viața de toate zilele. Cele două cântărețe s-au împrietenit pe parcursul "Asia Express", emisiune pe care, de altfel, au și câștigat-o. "Acum ieșim împreună la cafea, la film, la o plimbare sau la masă", spune Raluka.

Decizia să participe la "Te cunosc de undeva!", unde vor cânta în duet, au luat-o tot împreună. La ruletă le-ar plăcea să le pice trupe românești din trecut, precum Blondy. Sau... Mircea Baniciu. "Ar fi haios să-l imit pe tata. E singurul personaj pe care știu de unde să-l apuc. Cu restul, mai vedem", spune Ana, fiica celebrului interpret și compozitor Mircea Baniciu.

Amândouă sunt nerăbdătoare să intre în pielea primelor personaje și promit să se distreze foarte tare. „Avem o gașcă mișto, colegii sunt foarte haioși și sunt sigură că vom râde foarte mult la filmări", spune Ana. "Cu siguranță o să ne distrăm foarte tare", adaugă Raluka.

Premiera, pe 8 septembrie

Pe cine vor imita Ana Baniciu și Raluka în prima ediție "Te cunosc de undeva!" din noul sezon, telespectatorii vor vedea sâmbătă, 8 septembrie, de la ora 20.00, numai la Antena 1.