Te cunosc de undeva. Justin Timberlake, Michael Jackson şi Anna Lesko urcă pe scena transformărilor

Maratonul transformărilor continuă, în această sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1, cu o nouă ediție Te cunosc de undeva! prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși și jurizată de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Cea de-a zecea gală a actualului sezon va fi deschisă de două invitate speciale, Raluka și Ana Baniciu, cu una dintre cele mai bune transformări realizate de ele, în trecut, pe scena show-ului: Beyonce și Lady Gaga.

În această ediție, frații Alex și Monica Anghel vor cânta pentru prima dată muzică de operă și vor interpreta Brindisi din "Traviata" de Verdi, transformați în Roberto Alagna și Aleksandra Kurzak. Diana Matei va cânta o melodie lăutărească, în travesti, transformată în artistul Ionel Tudorache, acompaniată de taraful Silvian Voicu, iar Ada și Cornel Palade îi vor aduce pe scena transformărilor pe fermecătorii Romina Power și Al Bano.

 Șerban Copoț și Cezar Ouatu, transformaţi în Michael Jackson și Justin Timberlake

În travesti va urca pe scenă și Grigore Gherman, care va încerca să cânte "Lambada", așa cum o făcea Loalwa Braz, solista trupei Kaoma, în timp ce Șerban Copoț și Cezar Ouatu vor interpreta "Love Never Felt So Good", transformați în Michael Jackson și Justin Timberlake.

Nemiloasa ruletă i-a oferit Bellei Santiago cea mai grea transformare din acest sezon, indianca Máduri Dixit, Sorana Mohamad va trebui să fie pentru o seară frumoasa artistă de peste Prut cu origini ruso-ucrainiene Anna Lesko, pe când Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu vor cânta "Alin", o piesă celebră în anii '90 a grupului Sweet Kiss.

Momentele coregrafice vor fi realizate de baletul Furnix Team, condus de Furnica. Care va fi cea mai bună transformare a serii, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 9 noiembrie, de la ora 20:00, într-o nouă ediție a a show-ului Te cunosc de undeva!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel