Urmărește emisiunea live


Taylor Swift îşi anunţă noul album

Pexels / Taylor Swift îşi anunţă noul album
Pexels / Taylor Swift îşi anunţă noul album

Cântăreața pop americană Taylor Swift a anunțat lansarea noului său album reînregistrat „Red”. 

Cântăreața pop Taylor Swift a anunțat pe pagina sa oficială de socializare de pe Facebook noul album muzical, „Red”.

Anunțul albumului

„Mereu am considerat că această lume este un loc diferit pentru cei cu inima frântă. Se învârte pe un ax diferit, cu o viteză diferită. Timpul sare înainte și înapoi pe neașteptate. Cei cu inima frântă pot avea mii de microemoții în fiecare zi încercând să își dea seama cum să treacă de acea zi fără să pună mână pe telefon pentru a auzi acea voce familiară. În tărâmul celor cu inima frântă momentele de putere, independență și rebeliune se împletesc cu durere, vulnerabilitate paralizantă și lipsa speranței. previzualizarea viitorului poate oricând să ia calea trecutului. Tot ce e aici este pentru a spune că următorul album pe care îl lansez este varianta mea de Red.

Din punct de vedere muzical și liric, Red semăna cu o persoană cu inima frântă. Era împrăștiat peste tot, un mozaic fracturat de sentimente care într-un final s-au potrivit. Fericită, liberă, confuză, singură, devastată, euforică, dezlănțuită și torturată de amintiri ale trecutului. Asemenea probării unor noi scenarii de viață, m-am dus în studio și am experimentat cu diferite sunete și diferiți colaboratori. Nu sunt sigură dacă a fost vorba despre revărsarea gândurilor în album, ascultând mii de voci cântându-mi versurile cu solidaritate sau dacă pur și simplu era timpul ca ceva din mine să se vindece pe parcurs.

Câteodată ai nevoie să vorbești despre acel lucru (din nou și din nou și din nou) pentru a se sfârși cu adevărat. Asemenea prietenei care te sună în mijlocul nopții pentru a-ți spune despre fosta dragoste, așa și eu nu m-am putut opri din scris. Asta va fi prima dată când se vor auzi toate cele 30 de cântece care trebuiau să fie de fapt pe Red. Și unul din ele are chiar 10 minute”, a scris artista în anunțul albumului său. 

Albumul „Fearless” a fost reînregistrat

Conform Forbes, câștigătoarea de Grammy a reînregistrat albumul său din 2008, deschizând calea către a deveni cea mai bine plătită artistă din 2021. Totul va fi posibil cu un contract lucrativ, un posibil tur mondial post-pandemic și permiterea utilizării melodiilor în seriale, filme și reclame, cântăreața de 31.

De ce a ales Swift să urmeze această cale? Înțelegerea inițială cu Big Machine Records îi conferea 10-15% din toate veniturile melodiilor sale, în timp ce contractul din 2018 cu Republic Records, parte a Universal Music Group, îi va aduce cu cel puțin 50% mai mult. Cântăreața de muzică country spusese în 2019 că melodii precum „Shake It Off” sau „Blank Space” primesc mereu cereri de a ajunge în producții terțe, însă aceasta le-a refuzat pentru a nu permite profitul dușmanilor care dețin drepturile de autor, iar reînregistrarea are rol de a readuce melodiile în alte producții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel